Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΠΛΑ


ΕΠΙΠΛΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Τα επιπλα… μια τόσο απλή και συνάμα σύνθετη λέξη που πίσω της κρύβει όλη την παραδοσιακή τέχνη αιώνων, το μεράκι των ανθρώπων που με κέφι και πολυετή πείρα δημιουργούν αριστουργήματα σε επιπλα, την σύγχρονη τεχνολογία που μας βοηθάει στην άριστη ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design που κάνει τα επιπλα πρακτικά, καλαίσθητα και πραγματικά έργα τέχνης.
Τα επιπλα βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Έτσι λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τα επιπλα μας.
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1968 από τον Φ. Παπαθανασίου, και σήμερα, έπειτα από μια καταξιωμένη πορεία στον χώρο της κατασκευής επίπλου, με την μορφή πλέον Ανώνυμης εταιρίας και σε ιδιόκτητο εργοστάσιο 3.000 τμ διοικείται από τον ίδιο και τους γιους του, κατέχοντας εδώ και πολλά χρόνια μια καταξιωμένη θέση στην κατασκευή όλων των ειδων σε επιπλα που χρειάζεται μια οικία για να εξοπλιστεί.
Η περιέργεια μας και το ανοικτό πνεύμα, μας σπρώχνουν κάθε μέρα να δημιουργούμε καινούργια και ποιοτικά επιπλα. Σήμερα που το αγοραστικό κοινό είναι φιλοσοφημένο, θέλει τα επιπλα του να είναι ποιοτικά και με όμορφο design. Η εταιρία μας έρχεται μετά από μακριά πορεία αναζήτησης να συμπληρώσει το κενό χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά, με δικό της τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης design.
Στα 2.000 τμ που είναι ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου μας, κατορθώσαμε να συνυπάρξουμε την παραδοσιακή τέχνη των 25 έμπειρων μαστόρων μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από computers, έχοντας σαν αποτέλεσμα έπειτα από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα επιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακους μας χώρους.
Ολα τα επιπλα της παπαθανασιου αβεε επιπλων καλυπτονται απο εργοστασιακη εγγυηση. Καθε επιπλο κατα την παραδοση του συνοδευεται απο γραπτη εγγυηση πολλων χρονων !!!
Ολα μας τα επιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές από πεπειραμένους Ελληνες τεχνίτες.


Created by Net Media © 2012 All rights Reserved 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου