Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ



ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ PRISMA ART

Η Εταιρεία Prisma Art Outdoor Advertising ιδρύθηκε το 1992 και κατασκευάζει επιγραφες.
Φορέας της εταιρείας είναι ο Νότης Δέδες, πτυχιούχος Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος του Σωματείου Εργολάβων Κατασκευαστών Ηλεκτρολόγων Φωτεινών Επιγραφών.
Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό όραμα ότι οι επιγραφες δεν πρέπει να δηλώνουν απλά ένα όνομα, αλλά να δημιουργούν εικόνα και εντυπώσεις.
Πολλά χρόνια αργότερα και επενδύοντας συνεχώς σε έμψυχο και άψυχο υλικό, έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής σε επιγραφες του κλάδου.
Το 2007 μετακομίζοντας στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας εκτάσεως 3000 τ.μ., ενταχθήκαμε στον Αναπτυξιακό νόμο 3299/2004 και ανανεώνοντας μεγάλο μέρος του μηχανολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού μας, δηλώνουμε ακόμα ένα μεγάλο άλμα προς την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό, καθώς και ένα δυναμικό παρόν στο να δίνουμε μορφή στις ιδέες σας σε επιγραφες.
Για να μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές σε τιμές ανταγωνιστικές προχωρήσαμε στην δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών τμημάτων με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, που σαν κυρίαρχη φιλοσοφία έχουν την ομαδικότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να κάνουν την επένδυση σας σε επιγραφες να ξεπερνά κάθε σας προσδοκία.
Η εταιρεία μας παράγει προϊόντα σήμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Πιο αναλυτικά:
και τέλος εφαρμόζουμε κάθε διαφημιστική κατασκευή που μπορεί από ιδέα να γίνει πράξη.
Οι πολυάριθμοι πελάτες μας, είναι οι καλύτεροί διαφημιστές μας.
Η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει με συνέπεια οποιαδήποτε ζήτηση σε επιγραφες σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.
Γι' αυτό με τους πελάτες μας συνδέουν σχέσεις μακρόχρονης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Created by Net Media © 2012 All rights Reserved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου